Enllaços d’interès

Us recomanen alguns enllaços de webs i blocs que us poden interessar:

– Ecoconsum: www.ecoconsum.org. Coordinadora catalana de cooperatives de consumidors responsables de productes ecobiològics.

– Xarxa de Consum Solidari: www.xarxaconsum.net.  Associació que des de l’any 1996 treballa a Catalunya en l’àmbit del comerç just i el consum responsable.

– Cooperativa Cydonia: www.cydoniabcn.org.  La primera cooperativa de consum ecològic que va nèixer al barri del Poblenou, l’any 1996. Es proveeix preferenment de producció local d’aliments, tot fent del consum un acte conscient i ètic.

– Cooperativa  de consumidores i productores La Unió de Poblenou-La Datzira: http://www.verdurita.wordpress.com . La cooperativa la Unió és un projecte d’alimentació ecològica nascut a Poblenou l’any 2006 format per consumidores i productores d’aliments ecològics. 

– Som lo que sembrem: www.somloquesembrem.org. Xarxa popular que treballa per aturar els cultius de transgènics a Catalunya i en favor de nous models per l’alimentació, la pagesia, la salut i el territori.

– Viatge nutritiu: http://isabelcelma.blogspot.com. Bloc de l’Isabel Celma, socia fundadora de Cydonia, sobre cuina naturista, ecològica i de justícia social.

– Josep Pamies: http://joseppamies.wordpress.com. Bloc del pagès Josep Pamies sobre alimentació, salut i plantes medicinals, especialment sobre l’herba estèvia.

– Ets el que menges: www.etselquemenges.cat. Revista digital de salut i nutrició.

– El Poblenou: www.elpoblenou.cat. Web de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri del Poblenou.

2 respostes a Enllaços d’interès

  1. verdurita ha dit:

    Hola Estèvia, des de la cooperativa de consumidores i productores La Unió de Poblenou-La Datzira, us animem a enllaçar-nos al vostre blog. gràcies!!!
    http://www.verdurita.wordpress.com

Deixa un comentari