Els nostres proveïdors

– Aurora del Camp (el Masnou). En aquest àlbum de fotos podeu veure una mostra dels productes que cultiven el Gilad i el Roger al Maresme.

– Mas Claperol (la Garrotxa). L’Emili i la Mercè elaboren els formatges, iogurts i productes làctics ecològics a la seva granja de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa.

– Fruites Montmany (Torrelles de Llobregat). Val la pena fer un cop d’ull al web d’aquesta família de pagesos dedicats principalment al conreu de la cirera des de 1895.

– Formatges Puigcerver (Pallars Jussà). Petita empresa familiar amb 20 anys d’experiència que elabora formatge ecològic de cabra en un lloc privilegiat dels Pirineus, al petit poble de Puigcerver del municipi de Senterada, al Pallars Jussà.

– Cal Nanot Empresa familiar dedicada a la criança ecològica de pollastre de pagès, envoltada de boscos i turons lluny del nucli urbà de Sant Joan de les Abadesses, als Pirineus del Ripollès.

– La Cucina Volante Expressió artística, vehicle cultural i d’intercanvi, sostenibilitat del medi ambient, us dels recursos del territori, qualitat dels aliments que mengem i cuinem.

– La Klosca (Mataró) Granja de producció agroalimentària ecològica amb una política estratègica respectuosa amb el medi sense oblidar el compromís social amb les persones més desfavorides o que pateixen algun tipus de trastorn relacionat amb la salut mental.

– Biográ (Polinyà) Productes ecològics creats per l’empresa familiar fundada per Pere Sorribas el 1915. Va ser una de les primers empreses en introduir el vegetarisme al nostre país i actualment exporta a diversos països d’Europa.

– Cal Valls Empresa familiar, dedicada des de 1978 a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic, situada a Vilanova de Bellpuig (Lleida).

– La Montoliva Productes agrícoles ecològics cultivats i elaborats en la mateixa explotació. Venda directa de llegums, farines, ametlles, préssecs, patates i altres, a particulars, cooperatives de consum, menjadors escolars, etc…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s